ELEKTRICITEIT

Iedereen komt ooit wel eens in aanraking met elektriciteitswerken. U gaat bouwen, verbouwen of moet beroep doen op een elektricien voor een herstelling, een kortsluiting of om schakelaar bij te plaatsen.

Algemene elektriciteitswerken, , parlefonie, videofonie, verlichting, nieuwbouw, elektrische poorten of garages, verlichting in de woning, tuinverlichting, winkelverlichting, elektrische installaties keuren, elektricteitsplannen, industriële elektriciteit, …

Kortom, voor alles wat met elektriciteit te maken heeft of u het nu gaat om een totaalproject of om een kleine herstelling, wij doen het allemaal even graag!

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren of om een afspraak te maken en we doen ons best om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Complete service tegen betaalbare prijs

Z-Electro garandeert een all-in service tegen een betaalbare prijs. Wij zorgen niet alleen voor uw elektrische installatie, maar ook voor de planning, eventuele reparaties en onderhoud.

Om u snelle elektriciteitswerken te garanderen, hanteren wij flexibele werkuren. Ook ’s avonds en in het weekend staan wij meteen voor u klaar. Bij onverwachte problemen rekent u op een correcte garantie volgens de wettelijke richtlijnen